avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Probleme la achizitia de case/masini, necontribuabili.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Probleme la achizitia de case/masini, necontribuabili.

Am lucrat mai multi ani la negru inafara tarii. As dori acuma sa-mi cumpar o casa, camd de 120 000 -150 000 euro.
Nu am platit niciodata CAS sau Impozit la nici un stat. Am peste 30 de ani. Am auzit ca pot avea probleme,banca sa comunice cu fiscul si sa-mi blocheze tranzactia. Nu detin nici hartii pt. acei bani. Efectic nu mi-am cumparat nici un bun scump pana la 35 de ani. Am locuit cu bunicii,etc.

Ce pot pati? Cum pot face sa fie totul OK? Nu as dori sa platesc impozit pe salarii vechi de mai mult de 5 ani.

Alte discuții în legătură

Cost estimativ contract de intretinere parinti pynu pynu Buna seara , intrebarea mea este urmatoarea , tatal meu detine 2 imobile un apartament si o casa si as dori sa stiu cum pot face contract de intretinere cu ... (vezi toată discuția)
Lntabulare casa ratfelicia ratfelicia Buna ziua, Am rugamintea daca poate cineva sa imi spuna cum se poate rezolva urmatorul caz: - este vorba de o vecina caruia in urma cu peste ... (vezi toată discuția)
Evaluare expert judiciar vali_085 vali_085 Buna ziua! Doresc sa stiu cum se evalueaza o garsoniera situata pe calea Vitan la etajul 7 in bloc de garsoniere avand in vedere ca detin 1/2 + 1/4 din restul ... (vezi toată discuția)