Buna ziua!
Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva intr-o problema ca sunt disperata, am inchiriat apartamentul meu din zona P-ta Muncii unei doamne, a expirat contractul de inchiriere pe data de 08.12.2017 si doresc sa nu o mai tin in chirie deoarece nu plateste la timp dar dansa nu intelege omeneste. Am atentionat-o din timp ca trebuie sa paraseasca locuinta dar aceasta nu intelege. Am sunat la 112 nu are cum sa ma ajute. Va rog daca se poate sa imi spuneti cum sa procedezi, daca opresc curentul electric este in regula?Eu am facut totul legal si vad ca tot nu este in regula. Intrebarea mea este daca opresc curentul electirc ma afecteaza pe mine cu ceva?Multumesc!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru astfel de probleme nu mai apelati serviciul de urgenta 112,riscati sa fiti sanctionata pecuniar pentru alertare nejustificata
In speta dv,notificati oficial persoana cu obligatia eliberarii spatiului,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
este adevart ca solutionarea in instanta dureaza conditionat de bagajul de activitatea al instantei,de interesul partilor si de alti factori independenti de vointa partilor
In situatia expusa puteti sesiza oficial inclusiv politia teritoriala care in temeiul disp L nr 61/1991 poate dispune verificarea documentelor de identitate ale persoanei si o poate atentiona ca locuieste fara forme legale si este pasibila de sanctiune pecuniara