avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical

In luna decembrie am un concediu medical cu 75% la un angajat.La acelasi angajat am mai avut concediu medical si in luna octombrie( 5 zile suportate de societate si o zi suportata de stat) si in luna noiembrie in totalitate suportat de stat.Pentru luna decembrie din ce luni constitui baza de calcul pentru concediu?Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:38, 15 Decembrie 2017
Buna seara,
Daca este vorba despre aceeasi afectiune si nu exista intrerupere intre ele, atunci se va merge pe aceeasi baza de calcul.
Daca sunt afectiuni diferite sau exista intrerupere intre ele atunci se va recalcula baza de calcul urmand a intra in baza de calcul si indemnizatia de incapacitate temporara de munca, insa numai pentru perioada achitata de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm salariat nou intrat in unitate marcelctin marcelctin Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pentru un angajat care are brut 1400 lei incepad cu 15 iulie 2016 cand a fost angajat la noi. Pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical mml mml In luna decembrie am un concediu medical cu 75% la un angajat.La acelasi angajat am mai avut concediu medical si in luna octombrie( 5 zile suportate de ... (vezi toată discuția)
Mod calcul concediu medical cod 14  Loredana Puscasu Loredana Puscasu As dori sa ma lamuriti cu privire la modul de calcul pentru un concediu medical ce are cod indemnizatie 14. Persoana respectiva are concediu medical pentru ... (vezi toată discuția)