avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare teren
Discuție deschisă în Executare silită

executare teren

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema: un teren care este pe numele meu, dobandit in timpul casatoriei, insa este doar pe numele meu deoarece sotul este cetatean strain, non-UE, poate fi executat in contul unor datorii ale unei firme la care sotul este asociat si administrator? Eu nu am nici o calitate in acea societate. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Executare silita sotie pentru datoriile sotului jidanu jidanu Buna ziua, sotul meu a infintat o firma inainte de casatorie. Aceasta firma are datorii acum, sotul nu a mai depus acele declaratii de 2 ani ....nu stiu in ce ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan proprietar cetatean strain? Myla Myla Buna ziua, Sunt cetatean roman, casatorita cu cetatean olandez. In timpul casatoriei, am achizitionat teren extravilan in Romania, terenul fiind doar pe ... (vezi toată discuția)