Buna ziua, sotul meu a infintat o firma inainte de casatorie. Aceasta firma are datorii acum, sotul nu a mai depus acele declaratii de 2 ani ....nu stiu in ce situatie este aceasta firma. Sediul nu figura la domiciliul nostru. Eu am un apartament dobandit inainte de casatorie, pe numele de fata si depozite care provin din bani trimisi de mama mea din strainatate si din salariul meu. Sotul meu nu figureaza cu numele pe aceste depozite. Vroiam sa va intreb daca in cazul unei executarii silite ar trebui sa ma tem pentru aceste bunuri. Multumesc!
Daca sotia nu este asociat in firma ne puteti spune pe ce se bazeaza din punct de vedere legal afirmatia dvs? Mai intai trebue sa fie atrasa raspuderea administratorului/asociatilor si apoi se pot executa conturile personale si asta daca se dovedeste vinovatia acestora !!!
Multumesc. Adevarul este ca m-am speriat. Eu nu am beneficiat in nici-un fel de pe urma acestei firme iar banii din conturi sunt ai mamei mele (se vede ca sunt trimisi din strainatate) iar o parte, din munca mea si orele pierdute in week-enduri (bani din salariu si transformati in depozit in aceeasi banca).. Deci nu mi s-ar parea legal si moral sa fiu afectata doar pentru ca am vrut sa am legal un sot...
Părțile sociale sunt ale soțului, bun propriu. Cu atât mai mult datoriile societății nu sunt bunuri comune. Nici măcar datorii proprii ale soțului nu sunt, așa cum bine afirmă dna Roxana. Sunt datoriile societății.
Bunurile dvs. nu pot fi executate silit pentru aceste datorii.
Partaj
ioan-06
Buna ziua.
Acum 2 ani m-am casatorit a doua oara. Cu a doua sotie am 1 copil cu varsta de 2 ani.
Din prima casatorie am 1 copil care are acum 15 ani. ... (vezi toată discuția)