avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision lunar de administrare cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision lunar de administrare cont

Buna seara,
Am avut un card de salarii la Raiffeisen Bank si de aproximativ 17 luni nu il mai folosesc.In luna septembrie primesc mesaj ca am de achitat suma de 11 ron,Achit cu chitanta suma ceruta si predau cardul.In data de 07.12.2017 primesc mesaj ca mai am de achitat 14,49 ron.
Am sunat la Raiffeisen,sunt transferat la Departamentul Colectare si mi se spune ca nu a fost inchis contul si se percepe un comision lunar pentru intretinerea contului de 5 ron.Este legal acest comision?In cazul ca nu folossesc cardul o perioada nu trebuie inchis automat?
Astept un raspuns.
Va doresc o seara buna.
Cel mai recent răspuns: vs99teo , utilizator 17:40, 15 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pentru capitalul social ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna seara,am depus capitalul social la raifeissen bank pentru infiintarea unei firme.dupa ce am obtinut actele firmei de la registrul comertului,am cerut ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Credit bancar Coropelu@gmail.com Coropelu@gmail.com Am un card de cumparaturi Raiffeisen bank dupa care am facut refinantare acordandu-mi 200 milioane din care sa se retraga din suma de 200 pentru a se ... (vezi toată discuția)