avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere copil

Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cat este indemnizatia in cazul in care al doilea copil se naste inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani. E la fel cat a fost cu primul copil sau e dupa minim pe economie? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Ady31 Ady31 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cat este indemnizatia in cazul in care al doilea copil se naste inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani. E la fel cat a ... (vezi toată discuția)
Lamurire acordare indemnizatie crestere copil Andra R Andra R Buna seara , va rog sa imi spuneti daca ma aflu in prezent in concediu crestere copil si sunt din nou insarcinata , urmand sa nasc inainte ca primul copil sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil alecsutu alecsutu buna ziua, as dori sa stiu care este indemnizatia pentru al doilea copil care se va naste inainte ca primul sa implineasca 2 ani? * si care va fi aceasta in ... (vezi toată discuția)