Casa din vecinatate, lasata in paragina de proprietari, (mostenitori) se darama peste gardul meu, Deocamdata a distrus "doar" 3 m de gard dar continua ! Am incercat sa vorbesc cu unul dintre mostenitori dar acesta refuza sa stea de vorba cu mine. Cum sa procedez ?
Mostenitorii sustin ca nu ii interesaza casa si din cate stiu nu au inceput succesiunea . Nu pot sa iau legatura decat cu unul dintre mostenitori, restul sunt fie plecati din tara fie in alte localitati si nimeni nu le cunoaste adresa. Am incercat sa ii contactez prin rudele lor dar refuza sa stea de vorba cu mine.
Multumesc pentru raspuns, asa o sa fac .
Va sugerez sa compuneti si o reclamatie la Serviciul urbanism din cadrul Primariei. Sunt OBLIGATI sa ia masuri urgente pentru siguranta trecatorilor sau a vecinatatilor.
Va multumesc pentru raspuns, Am vorbit la Primarie , m-au trimis la Politie de unde m-au trimis la Primarie s.a.m.d Voi depune o reclamatie scrisa dar presupun ca in scurta vreme vor avea si Primaria si Politia o problema cu adevarat serioasa pentru ca peretele din fata al casei se va darama in sosea .Sper doar sa nu pateasca cineva ceva ! Am incercat sa semnalizez pericolul macar sa nu circule copiii pe trotuar in drum spre scoala .Celor de la Primarie nu le pasa !
Umbrire cladire
toricelli
Buna ziua, am urmatoarea situatie: in 2015 am facut o extindere la o casa de la tara. In autorizatia mea retragerea de la limita de proprietate pentru a avea ... (vezi toată discuția)