avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa din vecinătate se dărâmă peste gardul meu dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa din vecinătate se dărâmă peste gardul meu dar moștenitorii refuză să discute cu mine. Cum să procedez?

Casa din vecinatate, lasata in paragina de proprietari, (mostenitori) se darama peste gardul meu, Deocamdata a distrus "doar" 3 m de gard dar continua ! Am incercat sa vorbesc cu unul dintre mostenitori dar acesta refuza sa stea de vorba cu mine. Cum sa procedez ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:16, 19 Decembrie 2017
Puteti formula actiune in instanta conform art.1378NCC raportat la art.1349 NCC, calitatea procesuala pasiva o are proprietarul edificiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Umbrire cladire toricelli toricelli Buna ziua, am urmatoarea situatie: in 2015 am facut o extindere la o casa de la tara. In autorizatia mea retragerea de la limita de proprietate pentru a avea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! vecinul a intrat abuziv peste terenul meu,cum il scot ? Livius74 Livius74 Buna ziua ! Am o un teren la tara unde am niste pruni , iar vecinul de langa mine (gard in gard) care are casa langa acest teren al meu a intrat 2-3 ... (vezi toată discuția)
Trotuarul: domeniu public sau nu? blackshaddow blackshaddow am si eu o intrebare si as dorii un mic ajutor in acest sens -trotuarul respectiv fasia de teren dintre gardul unei proprietati si bordura respectiv strada ... (vezi toată discuția)