avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata concediu medical

Buna seara.Am venit pe 13 septembrie anul acesta in Germania iar pe 18 septembrie am început munca la un restaurant turcesc. După 2luni am rămas înțepenită de coloana, fiind deja operată de 3ori de hernie de disc. Angajatorul mi-a spus ca-mi pot lua concediu medical, ceea ce am și făcut. Am stat 2sapt in concediu medical iar cand am revenit m-au pus sa-mi dau demisia si nici banii toti nu mi i-au băgat, mi-au băgat jumătate din cat trebuia motivand ca nu am 3luni consecutive lucrate si nu mi-au plătit concediul medical. Vroiam doar să stiu daca este legal ceea ce au facut. Nestiind limba, nu stiu exact unde si cui sa ma adresez. Va multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Poti sa demisionezi si fara preaviz? Fillsfc Fillsfc Cunosc un caz, in care angajatorul (Dedeman) a fortat un angajat sa isi dea demisa, pe motiv ca a solicitat concediu medical. Acest lucru s-a intamplat in ... (vezi toată discuția)
Bună. am o problema și sper ca din ceea ce va descriu eu sa ... Camy2012 Camy2012 Bună. Am o problema și sper ca din ceea ce va descriu eu sa ma puteți ajuta. Soțul meu a făcut o hernie de disc (lucrează în curierat), e pe concediu ... (vezi toată discuția)
Drept de munca goanga 43 goanga 43 Buna ziua Sunt angajata la o firma si de 2 luni aproape sunt in concediu medical. Acum 2 zile m-am trezit cu 3 angajate de la firma acasa. Eu fiind plecata in ... (vezi toată discuția)