avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lipsă rovinietă, numărul de amenzi pentru două ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lipsă rovinietă, numărul de amenzi pentru două săptămâni

Am circulat cu masina fara rovinieta de la data de 01 noiembrie până la data de 14 noiembrie. Estimez ca am trecut pe la camere de 16 ori (dus-intors). Cate amenzi aș putea lua?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:19, 16 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii in vigoare autoritatea CNADNR va incheia un singur PV contraventie-indeiferent de cate ori ati fost depistat circuland fara rovinieta in cadrul unei luni calendaristice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rogvineta Peugeot3145 Peugeot3145 Buna seara.Pot primi mai multe amenzi pentru ca am circulat pe mai multe drumuri care au camera.?Am uitat cind expiră rogvineta. Am primit deja una si am ... (vezi toată discuția)
Rovinieta sdumitruflor sdumitruflor Am circulat timp de mai multe zile fara rovinieta!!! Am cumparat.o si mi.a spus ca o are pe 6 luni!! Cand am verificat.o desi nu trecusera cele 6 luni..mi.a ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Marcky000 Marcky000 Salut ! In data de 14 Decembrie 2015 am constatat ca rovinieta masinii mele (vw golf ) este expirata din 15 Septembrie 2015 . In aceasta perioada am circulat ... (vezi toată discuția)