avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta

Am circulat timp de mai multe zile fara rovinieta!!! Am cumparat.o si mi.a spus ca o are pe 6 luni!! Cand am verificat.o desi nu trecusera cele 6 luni..mi.a spus ca nu are!! La ce sa ma astepet?! Va rog frumos ..din suflet
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:45, 29 Ianuarie 2017
Conform dispozitii in vigoare CNADNR va incheia cate 1 PV contraventie pentru fiecare luna in care ati fost depistat circuland fara rovinieta
Se intocmeste cate 1 singur PV /luna indiferent de cate ori ati fost depistat circuland fara rovinieta in cursul unei luni calendaristice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta neplatita cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Astazi am constatat ca nu am platit rovigneta auto care a expirat la sfarsitul lunii august 2017. Inca nu am primit nici un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Amenda vinieta Asaf Asaf Daca am primit o amenda pentru circulatia cu vinieta expirata, contraventia fiind savarsita pe 26.03.2017, iar constatarea facuta pe 20.06.2017, mai pot fi ... (vezi toată discuția)
Lipsă rovinietă, numărul de amenzi pentru două săptămâni CRISTI_FAVORY CRISTI_FAVORY Am circulat cu masina fara rovinieta de la data de 01 noiembrie până la data de 14 noiembrie. Estimez ca am trecut pe la camere de 16 ori (dus-intors). Cate ... (vezi toată discuția)