avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scara de acces pod pe curtecomuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scara de acces pod pe curtecomuna

Buna ziua !
locuiesc intr-o casa pe curte comuna,dar nu am scara de acces la pod .Usa de intrare exista pe acoperis,dar scara a fost demontata inainte de cumpara casa.Problema este ca un vecin nu este de acord sa construiesc scara.Alta metoda de accesare pod nu exista .Intrebarea este,ca si in asemenea cazuri am nevoie de acordul vecinilor ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog să mă ajutați cu cu. locuim la o casă ... Ioanaardelean154 Ioanaardelean154 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu o informație legată de un proces în derulare pentru un pod comun. Locuim la o casă care are curte comună. În ... (vezi toată discuția)
Mansarda in vila emma_imn emma_imn Buna ziua. In curand familia mea va achizitiona un apartament intr-o vila veche, mai exact etajul 1 al unei vile care are beci, parter, etaj, si mansarda. Mai ... (vezi toată discuția)
Drept de propietate - constructie mansarda blue_lion blue_lion Detin un apartament intr un ansamblu de case cu cate 4 apartamente pe Corp .am curte separata de vecin ,intrare separata si locuiesc la etajul 1. Am intrare in ... (vezi toată discuția)