avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot primi indemnizatie crestere copil in cond astea?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot primi indemnizatie crestere copil in cond astea?

Buna ziua,

In prezent sunt angajata la o agentie de turism din luna iunie anul curent,ideea este ca de la fostul loc de munca am plecat pe data 22 mai iar aici sunt incadrata cu contract de munca de 2 ore de pe 15 iunie.

Intrebare : avand in vedere ca am aceasta "intrerupere" daca raman insarcinata mai pot beneficia de indemnizatie crestere copil?

va multumesc pentru un raspuns
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 17:33, 13 Octombrie 2009
Conform legii, trebuie sa aveti un stagiu de cotizare de 12 luni ianinte de nasterea copilului.
Avand in vedere ca inca nu sunteti insarcinata ( suntem in luna octombrie ) eu zic ca veti beneficia fara probleme ( sa presupunem ca ramaneti insarcinata in luna noiembrie , ar trebui sa nasteti in iulie- august).
Nu are importanta ca aveti program de 2 , 4 sau 8 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Lavynia_26 Lavynia_26 Bună ziua, Cum pot proceda sa beneficiez de indemnizație dacă în momentul de fata nu mai lucrez? Menționez ca am lucrat 15 ani fără intrerupere pana ... (vezi toată discuția)
Obtinere indemnizatie ContSters352263 ContSters352263 Buna ziua, sunt studenta in anul I la facultatea de Alimentatie si Turism si am ramas insarcinata in luna octombrie. As dori sa stiu daca pot obtine ... (vezi toată discuția)
Ccc si lucru Eandrea31 Eandrea31 Buna. In 31 octombrie implineste copilul meu 2 anisori si daca vrea sa ma intorc la lucru inainte de 2 luni trebuie sa iasa sotul in co cediul de cresterea ... (vezi toată discuția)