avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recuperare pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recuperare pensie de invaliditate

Buna ziua! In data de 17.06.2015 am fost pensionat cu gr. 3 de invaliditate. Pana in prezent nu am intocmit dosarul pentru obtinerea drepturilor banesti respectiv pana la data de 17.06.2016. Cum as putea intra in posesia acestei sume? Eventual solicit sa fiu contactat de un avocat din Mun. Bucuresti care sa ma reprezinte in vederea intocmirii documentatiei (dosar de pensionare) deoarece nu dispun de timpul necesar. Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
rfanel, utilizator

Alte discuții în legătură

Incetare c.i.m. - pensie invaliditate gr iii clopotzel clopotzel Buna ziua Am un angajat care pana in data de 9 februarie 2014 are certificat medical. a avut concediu medical 365 de zile, a fost la comisie si i s/a ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariatului aflat in preaviz - concediere colectivã MCM1 MCM1 Stimați domni/ stimate doamne, Cu permisiunea dvs. aș dori să ridic câteva probleme legate de salariații cărora li s-au comunicat faptul ... (vezi toată discuția)
Completrea canetului de munca doar in baza deciziei de acordare a pensiei de invaliditate de la medic cristinnast cristinnast Pentru ca lucrez de putin timp in domeniu adresez aceasta intrebare, fiind prima data cand ma confrunt cu un astfel de caz. Deci am o ingrijitoare(la ... (vezi toată discuția)