avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum bat pe casa de marcat un aranjament
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum bat pe casa de marcat un aranjament

Buna seara .mi am deschis o florarie si nu stiu cum sa bat pe casa buchetele aranjamentele .adica am un buchet din 5 trandafiri 2 gerbere si plante decorative bat direct buchet sau tot ce am enumerat ?si folia si panglica ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:11, 18 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buchet flori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea de gestiune la o florarie liliana1605 liliana1605 Buna seara, As dori sa stiu, cum se tine corect contabilitatea unei florarii. In mod special, contabilitatea de gestiune. Ar trebui implementat un soft in ... (vezi toată discuția)
Coduri caen florarie in 2020? 0721845167 0721845167 Buna seara, pentru a deschide o florarie in 2020 ce coduri caen recomandati? As vrea sa deschid o florarie dar sa vand si vinuri.. aranjamente ! Si sa ... (vezi toată discuția)
Florarie, aranjamente florare , cod caen fireman_mil fireman_mil va rog cod caen pentru a deschide o florarie , aranjamente florare (vezi toată discuția)