avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitatea de gestiune la o florarie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitatea de gestiune la o florarie

Buna seara,
As dori sa stiu, cum se tine corect contabilitatea unei florarii.
In mod special, contabilitatea de gestiune. Ar trebui implementat un soft in acest sens? Sau creat un cod pentru fiecare tip de floare? iar la aranjamente cum fac, creez cod pe tip de aranjamet? Dar la buchete? (chiar daca un buchet nu seamana cu altul)
Ar trebui pe fiecare buchet/aranjamet sa am un formular de comanda, in care este specificat: tipul de floare, culoarea, consumabilele (panglica, frunzele, ...) si numarul de flori din fiecare tip de floare?

Va multumesc anticipat!
O seara buna!

Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2015
liliana1605, utilizator
Cel mai recent răspuns: mocanul , utilizator 17:08, 28 Decembrie 2015
Sub ce forma juridica functioneaza floraria?
Si eu as fi interesata de raspuns. In cazul meu floraria este un srl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - intrebare despre formular factura andradap andradap Buna ziua, avem o firma noua, editura, neplatitor de tva. Va rog spuneti-mi daca formularul/ carnet facturi -neplatitor de tva- se mai cumpara sau se fac ... (vezi toată discuția)
Raport de gestiune obligatoriu ?-rugaminte pentru un sfat juridic Liana Vecon Liana Vecon Este legal ca un magazin de desfacere cu amanuntul sa nu conduca Raport de gestiune ? In speta este vorba despre un contract de comision intre doua persoane ... (vezi toată discuția)
Legalitate intocmire bc de catre gestionar cyan cyan Normele metodologice de întocmire si utilizare a documentelor financiar-contabile din Ord. Nr. 3512 din 27 noiembrie 2008 privind documentele ... (vezi toată discuția)