avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Va rog spuneti- mi daca după pronunțarea hotărârii de divorț dintre mine si soțul meu, acesta poate sa o aducă in apartamentul in care inca locuim împreună pe femeia cu care el avea o relație extraconjugala si din a carei cauza căsnicia noastră s- a desfacut. Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2017
Dinulescu Mariana, utilizator
Fara acordul dvs, nu. Sa ceara partajul.
Fostii soți au drepturi egale și până la stabilirea împrejurării de fapt și de drept.cui ii revine proprietatea exclusivă orice se poate.
Discuțiile juridice pe aceasta tema pot fi lungi si controversate.
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sa inteleg ca poate sa facă si casa de toleranta? Unde sunt legile?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si opinia mea este ca, desi dpdv moral este o mojicie, dpdv juridic poate sa faca acest lucru. NU exista norma juridica care sa-i interzica. Probabil ca scopul este sa va scoata pe dvs din casa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dinulescu Mariana a scris:

Sa inteleg ca poate sa facă si casa de toleranta? Unde sunt legile?

Legile sunt facute.
Cei ce le interpretează sunt artiștii.

Legea aparține celor ce o fac în favoarea lor.
Nu mizati niciodată pe faptul că o lege ii ajuta pe cei slabi.

Si aici apare intrebarea....
Cat de puternică sau de slabă sunteti...pentru ca aici gravitează problemele de drept...

Raspunsul...il cunoașteți probabil...ca orice om.isi poate răspunde la propriile întrebări...

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele anterior casatoriei, nume pastrat de la o casatorie anterioara! Meea_M Meea_M Buna ziua, \\"Legea spune Art. 383 Numele de familie după căsătorie (1) La desfacerea căsătoriei prin divorţ, soţii pot conveni să păstreze numele ... (vezi toată discuția)
Pastrare nume dupa divort ContSters6135 ContSters6135 buna seara! am si eu o dilema...clienta mea, desi in actiunea initiala de divort pe care am introdus-o la instanta dorea revenirea la numele de fata, acum si-a ... (vezi toată discuția)
Chemare în instanţă ca pârât Pedrro Pedrro Am fost chemat în instanţă ca pârât de către fosta soţie. Menţionez că în urma unei hotărâri definitive si irevocabile ea trebuia să treacă pe ... (vezi toată discuția)