Am furat o jeaca, am fost prins, magazinul nu sa constiuit parte civila, ne am impacat, sunt recidivist dar nu pentru furt, am fost aseara la politie au zis ca ma puteau retine dar mi au dat drumul prejudiciu fiind recuperat, am dat declaratie prin care nu am recunoscut fapta intrucat circumstantele imi erau favorabile, la ce sa ma astept,
Am semnat si dat o declaratie iar pe copia care mia fost data nu scrie numarul dosarului penal, politistul nu mi a trecut numarul pe copia care mi a foat data
Dan Craiova
Trebuie să vă asigurați că magazinul nu va dori să continue procedurile penale, cu alte cuvinte, că v-ați împăcat într-adevăr. Eventual faceți un acord de mediere, apelați la un mediator.
Trebuie să vă asigurați că magazinul nu va dori să continue procedurile penale, cu alte cuvinte, că v-ați împăcat într-adevăr. Eventual faceți un acord de mediere, apelați la un mediator.
Trebuie sa sune ei la politie sa confirme sau se le dea si politiei in scris acest lucru? Eu sunt inca in cercetare acuma sau poate imi trimite NUP, dar daca se impaca cu mine ma mai cheama in istanta?
Furt din mall
Alex280594
Vin si eu cu o intrebare,daca 2 persoane au furat din mall o pereche de incaltaminte,unul este minor,celalalt major,au fost dusi in spate de catre ... (vezi toată discuția)