avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua .Sunt fiu unic mostenitor al tatalui meu,are titlu de propietate cu numele lui,a mai avut un frate care a decedat ne fiind trecut in titlu de propietate,dar ia dat propietati pe numele lui tatel meu impartind jumate/jumate .Intrebarea este ce act sa imi faca tatal meu sau sa nu imi faca ca eu sa mostenesc patrimoniul lui sa nu fiu atacat de verisoare daca au dreptul sau nu.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gavram47@ gmail com , utilizator 19:08, 17 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare testament danaiorga danaiorga Buna ziua , ma numesc iorga , tatal, meu mai are un frate( unchiul meu) care a decedat in urma cu 3 luni,acesta era singur fara mostenitori (necasatorit) dupa ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa alinafgs alinafgs buna ziua eu sunt singura la parintii , ei detin o casa vor sa imi petreaca pe nume casa lor dar mama a fost casatorita mai demult si de unde au rezultat 2 ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decedat xicsdj xicsdj Salut la toata lumea... Vreau sa ma lamuresc cu o situatie putin mai dificila... Tatal meu a decedat acum cateva luni iar in urma lui au ramas ca mostenire ... (vezi toată discuția)