avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incadrare tarif accidente de munca - asociatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incadrare tarif accidente de munca - asociatie

Buna seara,
in ce categorie de accidente de munca si boli profesionale poate fi incadrata o asociatie? nu este asociatie de proprietari.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_georgiana23@yahoo.com , utilizator 12:12, 21 Decembrie 2017
Ce intelegeti prin categorie de AM si BP ? Furnizati mai multe date.
Buna ziua,
tariful pentru accidente de munca si boli profesionale il calculam in functie de codul CAEN. Dar aceasta asociatie nu are cod caen. Cineva mi-a recomandat sa folosesc procentul alocat codului CAEN 9499. Insa mai aveam nevoie de o opinie.

Multumesc pentru raspuns!
Nu am elemente pe care sa le pot recomanda in functie de codul CAEN pentru tarif ?!
Vedeti acest link
[ link extern ]
Cornel Vasile a scris:
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen asociatii de proprietari ANCA-ELENA ANCA-ELENA va rog frumos ce CAEN au ASOCIATIILE DE PROPRIETARI? (vezi toată discuția)
Contributie de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale datorate de angajator varlanmirela varlanmirela Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale datorate de angajator in cazul in ... (vezi toată discuția)
Cod caen asociatie! lor1988 lor1988 Cod Caen Asociatie! Buna ziua! Am infiintat de curand o asociatie cu scopul strangerii de fonduri pentru terapiile fiului meu cu handicap grav. La ... (vezi toată discuția)