avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zilieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zilieri

Buna ziua!
In legea 52 / 2011 se specifica ca zilierii pot munci maxim 90 zile intr-un interval de 12 luni. Acestea pot fi si consecutive sau trebuie sa se respecte repausul saptamanal de 48 ore ca la salariati?
In cazul zilierilor minori care pot munci maxim 6 ore /zi si 30 ore / saptamana, plata acestora se face la nivel de 8 ore / zi?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2017
Vioreld, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 18 Decembrie 2017
Pot fi consecutive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate program 12/24 - 12/48 Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog? (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal vs repaus saptamanal Patience Patience Buna ziua, Am o intrebare referitor la modul de lucru corect pentru un salariat cu norma intreaga (8h/s,40h/s), dar cu un program de lucru inegal. E ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal rocriss rocriss Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu stiu cum se procedeaza: O societate noua trebuie sa faca angajari. Oamenii vor lucra intr-un ... (vezi toată discuția)