avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata partiala

as vrea o lamurire( cat mai repede cu putinta!):daca m-am hotarat sa ies la pensie anticipata partiala, spre exemplu cu data de 29 dec., ce trebuie sa cer angajatorului? sa fac o cerere in care imi exprim dorinta? in adev. sa se specifice ca , la cerere, vreau sa ies la pensie cu data de...???de la acea data eu pot sa mai lucrez pana la primirea deciziei, nu?daca mai am concediu neefectuat in acest an, cand pot sa-l iau sau pot sa solicit plata lui?

Alte discuții în legătură

Timp de lucru in cazul pensiei de invaliditate de gradul 3 dory09 dory09 Unei salariate i s-a eliberat de catre medicul primar expert al asigurilor sociale decizia asupra capacitatii de munca, fiind incadrata la pensie de ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau ... Sorin Real Sorin Real Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau sa-mi continui serviciul la actualul meu de munca deoarece nu imi convine cuantumul pensiei . Cat ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna iiony_kiss83 iiony_kiss83 buna seara.din seara asta ma macina un raspuns de la o intrebare la care nu m-am gandit.eu sunt angajata pe perioada determinata pe post de oficianta tinanad ... (vezi toată discuția)