avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

buna seara.din seara asta ma macina un raspuns de la o intrebare la care nu m-am gandit.eu sunt angajata pe perioada determinata pe post de oficianta tinanad locul unui concediu prenatal.mi-am amanat concediu de odihna pentru 22 decembrie din dorinta de a fi libera de sarbatori dar si pentru ca de pe 3 ianuarie 2011 revine la servici doama caruia ii tin concediu si m-am gandit ca imi iau banii pe concediu dar si dupaia sunt libera pentru ca imi inceteaza contractul de munca.acum fara sa vreau ma aflam intr-o discutie si am aflat ca numai am dreptul la banii pe concediu pentru ca eu in timpul concediului pe care la-si lua 22 dec -16 ian, mi se rezilieaza contractul si mi se i-au toate drepturile pe care la am.doresc sa stiu daca am toate drepturile la plata integrala a concediului de odihna?multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:13, 2 Decembrie 2010
La incetarea contractului angajatorul are obligatia achitarii drepturilor salariale inclusiv pentru concediu de odihna la care avea dreptul si neefectuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au dreptate ? ContSters58087 ContSters58087 Din luna august 2008 am fost in concediu medical pina pe 31 dec 2008.De la 1 ian 2009 figurez ca pensionar de boala si cei de la firma unde am profesat au fost ... (vezi toată discuția)
Drept concediu sarbatori snas2002 snas2002 M am angjat la o firma in sept 2006 iar acum de sarbatori aflu ca doar angajatii mai vechi iau concediu din 23 dec pana pe 3 ian (noi ,cei noi (4 , 5 ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna Dorina Miclescu Dorina Miclescu Din anul 2010 sotul meu are un rest de concediu de odihna de 16 zile, iar in anul 2011 nu a avut concediu de odihna deoarece tot anul a fost in concediu ... (vezi toată discuția)