buna seara.din seara asta ma macina un raspuns de la o intrebare la care nu m-am gandit.eu sunt angajata pe perioada determinata pe post de oficianta tinanad locul unui concediu prenatal.mi-am amanat concediu de odihna pentru 22 decembrie din dorinta de a fi libera de sarbatori dar si pentru ca de pe 3 ianuarie 2011 revine la servici doama caruia ii tin concediu si m-am gandit ca imi iau banii pe concediu dar si dupaia sunt libera pentru ca imi inceteaza contractul de munca.acum fara sa vreau ma aflam intr-o discutie si am aflat ca numai am dreptul la banii pe concediu pentru ca eu in timpul concediului pe care la-si lua 22 dec -16 ian, mi se rezilieaza contractul si mi se i-au toate drepturile pe care la am.doresc sa stiu daca am toate drepturile la plata integrala a concediului de odihna?multumesc din suflet
La incetarea contractului angajatorul are obligatia achitarii drepturilor salariale inclusiv pentru concediu de odihna la care avea dreptul si neefectuat.
Au dreptate ?
ContSters58087
Din luna august 2008 am fost in concediu medical pina pe 31 dec 2008.De la 1 ian 2009 figurez ca pensionar de boala si cei de la firma unde am profesat au fost ... (vezi toată discuția)