avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incompatibilitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incompatibilitate

Judecătorul care a dat o sentință pe fond la judecătorie , sentinta de renuntare la aplicarea pedepsei pentru doua infractiuni dintre care una de ultraj contra politistului poate judeca ca judecător de camera o soluție de renuntare la urmarirea penala pentru infracțiunea de mărturie mincinoasă a unui martor care a declarat mincinos în cauza de ultraj , facandu-i-se plângere de catre politistul care a fost ultragiat, va rog sa- mi răspundeți!
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 13:20, 19 Decembrie 2017
Care este intrebarea?
Judecătorul care a dat o hotărâre pe fond poate soluționa în camera preliminară o renuntare la urmărirea penală pentru o infracțiune de mărturie mincinoasă care a fost făcută de martor în cursul primului proces adica cel de ultraj!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere viorelv viorelv In cat timp se poate face plângere la soluția renunțare la urmărirea penală cu obiect cercetare la infracțiunea de mărturie mincinoasă la care s-a dat ... (vezi toată discuția)
Mărturie mincinoasa viorelv viorelv Într-un proces penal, ultraj contra politistului unul dintre martori face afirmatii mincinoase, în speță relatează ca polițistul aflat la fata locului ... (vezi toată discuția)
Neparticiparea la sedinta de judecata viorelv viorelv Va rog sa-mi răspundeți cum se poate ca un inculpat sa scape cu renunțarea la aplicarea pedepsei după trei ani de proces , pentru infracțiunile de ultraj ... (vezi toată discuția)