avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suprapunere la intabulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Suprapunere la intabulare

In cursul procedurii de intabulare a unui teren in favoarea mea mi s-a respins dosarul de intabulare pe motiv ca o fasie de circa 1 m pe lungimea terenului se suprapune cu cea a vecinulu care l-a intabulat de circa doua luni de zile neluind in considerare limitele de hotar pe care lea lasat la locul lor insusind o parte din teren mumai pe acte.
Unde trebuie sa ma adrsez in acest caz si in ce interval de timp ca sa nu decad din termen intrucat au trecut zece zile de cand mi sa adus la cunostinta cele relatate ?

Va multumim!

Alte discuții în legătură

Se poate solicita o noua contraexpertiza la apel sau recurs? adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care expertii au depus initial un raport de contraexpertiza fara fixarea liniei de granita, doar cu constatari privind ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire wednesday wednesday De doi ani incerc sa imi intabulez o proprietate pe care o am, insa am un vecin care ma sicaneaza continuu. Acest vecin, la momentul cand si-a facut dosarul de ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietati in vederea intabularii wednesday wednesday In urma decesului mamei mele si a succesiunii facute am devenit proprietar al unei case si al terenului aferent acesteia. Dupa succesiune am dorit sa fac ... (vezi toată discuția)