avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Pentru consilierii juridici stagiari pe care ii ajuti ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Pentru consilierii juridici stagiari pe care ii ajuti sa isi dea definitivatul este ok sa percepi taxa?

Buna ziua,

Daca un consilier juridic stagiar, dupa terminarea stagiului, doreste sa isi dea definitivatul este ok ca indrumatorul sau, consilier juridic definitiv sa ii perceapa o taxa pentru recomandarea pe care i-o da in vederea inscrierii la examen?

Nu am regasit nimic de acest gen in statutul consilierilor juridici si de aceea intreb, daca este legal.

Este vorba despre un stagiar si un indrumator intre care nu exista niciun raport de subordonare. Cei doi lucreaza in institutii diferite.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recomandarea consilierului juridic indrumator sm23 sm23 Nu peste mult timp trebuie sa-mi sustin examenul de definitivat pentru profesia e consilier juridic, problema mea este ca secretare de la Colegiu mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Referat consilier juridic indrumator chejancristina chejancristina Va rog sa ma ajute cineva cu un raport juridic intocmit de consilier juridic indrumator pentru definitivarea profesiei de consilier juridic. S-a terminat ... (vezi toată discuția)
Definitivat consilier juridic Juridika Juridika Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea ... (vezi toată discuția)