avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie

Buna ziua! Cu cât timp înainte de a face copilul 2 ani trebuie să te întorci la lucru pentru a beneficia de stimulentul de insertie si pe lângă stimulent salariul îl primești întreg de la angajator? Indemnizația se ia până la 2 ani dacă tatăl nu își ia luna lui de concediu?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si stimulent Mad21 Mad21 Buna ziua. Am 3 intrebari pe care va rog sa mi le lamuriti. Din anul 2013, m am aflat in concediu de crestere copil pana in prezent, deoarece am trecut ... (vezi toată discuția)
Beneficiere stimulent de insertie Mirela_2013 Mirela_2013 Buna ziua! In cazul in care tatal nu a recunoscut copilul, pentru a beneficia de stimulent de insertie trebuie sa ma intorc tot cu o luna mai devreme? Sau pot ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)