avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie cu plata in rate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie cu plata in rate

Buna ziua!

Am primit o factura de achizitie telefon cu plata in rate.
Este facturata toata valoarea, iar ratele vin pe fiecre factura de servicii telefonie , ca o instiintare de plata.
ca achizitie ar fi 214=404, dar pt ca platesc in rate trebuie sa inregistrez concomitent si 404=167?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cumparare mijloc fix - inregistrare contabila la cumparator. ionela_s ionela_s Achzitionare unui mijloc fix pe factura de serv telefonice. Achitarea mijlocului fix se face in rate lunare, iar acestea sunt inscrise pe factura telefonica a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare laptop natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna dimineata.... in data de 01.11.2012 .1.am achizitionat un laptop de la Romtelecom in val.de 2.478.88 leu inclusiv TVA... dar in aceasi luna am primit si ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar in derulare gabiclenciu gabiclenciu am urmatorul caz:un leasing financiar din 2006,care are finalitate in 2010.Cand s-a facut nota 471=1687 s-a calculat dobanda la un anumit curs euro.Pana acum ... (vezi toată discuția)