avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare abuziva pe proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare abuziva pe proprietate

Buna ziua
mi-a fost retrocedata de catre Primarie o casa in paragina, vecinii au intrat si au ocupat peste 450 mp din totalul de 1.100mp retrocedati (in realitate suprafata totala era de 40,000 mp). Ce imi ramine de facut pentru a recupera restul de aproape 4 ha teren villan si cum pot recupera terenul ocupat de vecini in mod abuziv. Va multumesc. Precizez ca in administrativ Instanta de judecata a hotarit respingerea actiunii pe motiv ca mi-a fost restituita proprietatea, desi acest lucru nu este adevarat.
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2017
catalinc753, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalinc753 , utilizator 14:29, 19 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Revendicare cu iz penal emiliana emiliana Am cerut inca din anul 1991, dupa legea 18/1991,retrocedarea terenurilor agricole si forestiere detinute de tatal meu. Am fost inscris pe anexa cu 28.8 ha, dar ... (vezi toată discuția)
..procedura retrocedare ! tutu12 tutu12 ..In urma unui proces castigat in instanta , soldat cu o hotarare definitiva si irevocabila , Primaria unei localitati este obligata sa : ..anuleze vechiul ... (vezi toată discuția)