gabriel z a scris:
cred ca exista o culpa atat a instantei cat si a reprezentantului primariei care nu au solicitat o expertiza topo la fata locului sa determine in concreto daca acea suprafata de teren este libera de sarcini si poate fi retrocedata.
...sa ..clarific !
Pe parcursul procesului s-a efectuat o expertiza topo care a aratat si a contrazis Primaria ca suprafata de teren era libera (nefiind eliberat altei persoane niciun act !) dar suprafata (fiind arabila ) era folosita de persoana care avea si casa construita pe acea suprafata de 280 mp.
Persoanaa care a construit casa a construi casa inainte de 1989 , folosind si suprafata de teren (aproximativ 5000mp ) in mod abuziv , neavand acte de proprietate .
Primaria mi-a eliberat un act de proprietate pe o suprafata echivalenta dar ... extravilan , Instanta a anulat acel act si a obligat Primaria sa elibereze un altul , suprafata revendicata fiind disponibila (dar folosita ilegal -fara acte de proprietate ) inafara de suprafata de 280 mp care este ocupata de un imobil .
Cred ca am oferit lamuririle necesare , dar suprafata de 280 mp - Primaria ....tergiverseaza so o puna in posesie si .. face oferte neechivalente si .. inacceptabile .