avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... avc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

avc

Buna ziua . In 12 06 2017 am suferit un atac cerebral ischiemic. Am facut toate tratamentele .Sotia a depus in urma cu o saptamana dosarul pentru pensia de invaliditate . As dori sa stiu daca iau pensia de invaliditate (am peste 25 ani lucrati din care 11 in armata ca si militar angajat )mai am dreptul si la indemnizatie ? Nu am primit inca decizia de pensionare si nu stiu care este valoarea pensiei de invaliditate .Sunt nascut pe 13 05 1967 .M-ar mai interesa , in cazul in care am dreptul la indemnizatie , ce acte imi trebuiesc si de unde le pot procura. Mentionez ca este invaliditate gradul doi si deficienta functionala accentuata . Multumesc .

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata morariu1957 morariu1957 Sint nascut in 1957 ,actualmente pensionat medical si doresc pensionarea anticipata .Am lucrat din data de 01 o7 1975 pina in 06 11 1986 in grupa 2 iar din 06 ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate constantaarsenie constantaarsenie Buna ziua!Ma numesc Constanta A.Sunt nascuta pe data de 26.11.1963. In urma unor probleme de sanatate am fost pensionata pe caz de invaliditate,fiind ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca ContSters451259 ContSters451259 Am lucrat 11 ani in perioada 01.02.1991 - 01.02.2002 la Unitatea Militara 01214 Ineu jud.Arad pe functia de comandant de obuzier . M-ar interesa daca la acesti ... (vezi toată discuția)