avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescrierea creditelor bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescrierea creditelor bancare

Cum procedam pentru a cere prescrierea unui credit bancar ?
In instanta cereti. Pe cale principala sau ca aparare.
Care sunt argumentele? Pe ce se bazeaza?
Se iau in calcul cei 3 ani, data de la care s-a facut ultima plata a unei popriri sau/ si data de la executarea silita a unui teren ce a constituit garantia- valoarea acestuia nefiind suficienta pentru a acoperii creditul?
3 ani de la... ultima miscare. Nu stiu cum sa va explic, sunt o sumedenie de acte care pot intrerupe prescriptia si nu stiu succesiunea lucrurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu myryam myryam Buna ziua,am o intrebare : daca o persoana nu are bunuri,conturi bancare sau alte venituri pe numele lui si nu poate fii executat silit pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare dragos69 dragos69 Bună ziua,am contractat un credit de nevoi personale prin 2008 ,am plătit din el până la sfârșitul lui 2010 începutul lui 2011. În 2012 am fost ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii CORINAANICA CORINAANICA BUNA ZIUA, am tot citit despre prescrierea unei datorii si as avea si eu o intrebare: daca creditul este facut in 2006 s-a platit un an la el si dupa aceea ... (vezi toată discuția)