avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale MODIFICARE NR. IDENTIC A DOUA PROPRIETATI DISTINCTE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

MODIFICARE NR. IDENTIC A DOUA PROPRIETATI DISTINCTE

DORESC SA-MI COMUNICATI CARE ESTE PROCEDURA PRIN CARE DOUA PROPRIETATI (CARE ANTERIOR CONTRACTULUI DE VANZARE -CUMPARARE CATRE 2 SURORI ALCATUIAU O UNITATE ) SA POATA SA NU MAI AIBA ACELASI NR....(RESPECTIV NR 652 ) CHIAR DACA IN CONTRACTUL DE VANZARE -CUMPARARE NU S-A FACUT ACESTA DISTINCTIE, DECI AMBELE SURORI AU CUMPARAT FIECARE O PROPRIETATE DISTINCTA DAR CARE DIN PACATE ACUM ARE ACELASI NUMAR ....Doresc sa stiu daca se poate face ceva in acesta situatie pentru ca doresc ca situatia juridica a ambelor proprietati sa fie clara. O solutie ar fi nr 652 BIS sau nr652 A. Care este procedura de urmat?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare teren cu probleme axinte axinte Buna ziua Doresc sa va prezint urmatoarea situatie: In mai 2004 s-a dezbatut simultan succesiunea dupa defunctii X, sot decedat in 1996 si Y, sotie decedata ... (vezi toată discuția)
Transformare legala apartament mai mare in unul mai mic si o garsoniera Mircea P Mircea P Buna ziua. Pot spune ca am descoperit relativ recent acest forum si am stat cateva nopti cu sufletul la gura sa urmaresc subiectele prezentate. Din pacate ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras de carte funciara florentinazara florentinazara Buna seara Va rog sa-mi dati solutii pentru urmatoarea problema: Am achizionat un teren extravilan si pentru incheierea autentificarii contractului de vanzare ... (vezi toată discuția)