in 2013 am obtinut autorizatia de construire reusind doar sa torn fundatia pentru o casa tip soleta (din lemn), deoarece ne am oprit din motive financiare.
in luna mai din 2017 am reluat constuctia si am schimbat proiectul, obtand pentru o casa din bca.
am mers la primarie si am obtinut certificatul de urbanism, unde erau solicitate o serie de documente, urmand vizite repetate la arhitectul sef de la primarie care de fiecare data gasea dosarul incomplet pana in luna noiembrie cand mi s a dat un nr de inregistrare si mi s a spus ca autorizatia este gata in max 2 sapt. dupa aceasta data mergand la primarie mi a spus ca dosarul meu este la semnat si ca in max o saptamana obtin autorizatia. din pacate dupa am primit o notificare in care m se cereau documente pe care eu le am anexat la dosar.
va rog sa ma ajutati, unde trebuie sa merg si ce ar trebui sa fac din punct de vedere legal
multumesc
Atat timp cat ati demarat procedura de obtinere autorizatie de constructie si certificat de urbanism,respectati indicatiile si completati dosarul depus la serviciul urbanism din primarie
Nu se elibereaza autorizatia de constructie si certificatul de urbanism deoarece dosarul este incomplet