avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma refuza plata ultimei facturi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma refuza plata ultimei facturi

Cum se poate proceda in situatia in care o firma cu care am avut contract de colaboare si am decis rezilierea contractului refuza sa imi plateasca ultima factura? Le-am trimis notificare de reziliere a contractului si factura prin e-mail si ei refuza sa raspunda. Astazi am trimis notificarea si prin curier cu confirmare de primire. In situatia continuarii refuzului lor, ce as putea face?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2017
Smilero, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 16:13, 16 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Valoarea nu depaseste 2.000 de lei. Ce inseamna o cerere de valoare redusa?
Si eu am folositit odata cererea de valoare redusa pentru a imi recupera niste bani de la o firma.Stiu ca am cautat pe net ,exista un formular tip pe care il completezi la fiecare rubrica si il printezi asa cum este si in doua exemplare l-am trimis instantei.
Formularul l-am luat de pe portalul instantelor si este acesta:
OMJ359-2013_Anexa1 - Cereri valoare redusa
Explicatiile scrise pe fond mai deschis nu le-am trecut in tabelul final.
A,mai este o taxa de timbru,de 50 ptr sume sub 2000 lei si 200 lei ptr sume mai mari.
Eu am avut noroc si mi-am recuperat banii.
Asa ca daca nu vor sa iti plateasca ultima factura,apeleaza la metoda de mai sus.Bafta!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
turkn, utilizator
turkn a scris:

Si eu am folositit odata cererea de valoare redusa pentru a imi recupera niste bani de la o firma.Stiu ca am cautat pe net ,exista un formular tip pe care il completezi la fiecare rubrica si il printezi asa cum este si in doua exemplare l-am trimis instantei.
A,mai este o taxa de timbru,de 50 ptr sume sub 2000 lei si 200 lei ptr sume mai mari.
Asa ca daca nu vor sa iti plateasca ultima factura,apeleaza la metoda de mai sus.Bafta!

Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
turkn, utilizator
turkn a scris:

Alte discuții în legătură

Procedura masa credala? Stan Papusa Stan Papusa Buna ziua, Sunt prestator de servicii, avand ca forma juridica un srl. Unul dintre clienti refuza sa-mi mai plateasca ultimile facturi, motivul fiind ... (vezi toată discuția)
Ordonanța de plată Luci321 Luci321 Beneficiar (persoană juridică) nu face plata unei facturi de servicii. Prestatorul trimite somație de plată (prin scrisoare recomandată cu valoare ... (vezi toată discuția)
Cesionarea datoriei? andreee andreee Buna ziua ,am si eu nevoie de un raspuns. O prietena a avut un abonament la [firma de telefonie], din unele motive nu a mai platit.Dupa un timp a fost ... (vezi toată discuția)