Buna seara sint intr-un proces pt anularea unui act de donatie. In chemarea in judecata este mentionat faptul ca donatorul nu ar fi avut discernamant atunci cand sa facut contractul si ca nu a fost insotit de cineva de la autoritatea tutelara( donatorul era in varsta de 78 de ani)intrebarea este daca se poate schimba motivul chemarii in judecata adica pe motiv de ingratitudine (acutl de donatie a fost cu sarcini . Intretinere . Uzufruct viager. Si la moartea lui sa fie inmormantat pe cheltuiala mea) adica sa se zic ca nu l-am ingrijit sau ca i-as fi adus injurii. Mentionez ca procesul a inceput deja de 1an. Va multumesc
Am citit pe undeva ca ar fi posibila cu acordul expres al partilor. Adica a mea a paratului. Trebuie sa imi dau eu acordul sau avocatul o face in locul meu. Va multumesc
S-ar fi putut la inceputul procesului nu dupa 1 an. Ce doriti de fapt? Daca va puteti intelege amiabil cu reclamantul se poate renunta la judecata.Daca aveti avocat ,el trebuie sa faca toate demersurile si sa va indrume cum e mai bine, Dansul cunoaste speta.
Conf.art.204(1)NCPC"Reclamantul poate sa isi modifice cererea si sa propuna noi dovezi sub sanctiunea decaderii,numai pana la prmul termen la care acesta este legal citat."Ca atare, dupa circa un an nu mai este posibil.
Anulare act
ContSters451312
Buna seara sint intr-un proces pt anularea unui act de donatie. In chemarea in judecata este mentionat faptul ca donatorul nu ar fi avut discernamant atunci ... (vezi toată discuția)