avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare act

Buna seara sint intr-un proces pt anularea unui act de donatie. In chemarea in judecata este mentionat faptul ca donatorul nu ar fi avut discernamant atunci cand sa facut contractul si ca nu a fost insotit de cineva de la autoritatea tutelara( donatorul era in varsta de 78 de ani)intrebarea este daca se poate schimba motivul chemarii in judecata adica pe motiv de ingratitudine (acutl de donatie a fost cu sarcini . Intretinere . Uzufruct viager. Si la moartea lui sa fie inmormantat pe cheltuiala mea) adica sa se zic ca nu l-am ingrijit sau ca i-as fi adus injurii. Mentionez ca procesul a inceput deja de 1an. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters451312 , utilizator 11:33, 20 Decembrie 2017
Buna seara,
Modificarea cererii nu mai este posibila.
Am citit pe undeva ca ar fi posibila cu acordul expres al partilor. Adica a mea a paratului. Trebuie sa imi dau eu acordul sau avocatul o face in locul meu. Va multumesc
Am citit pe undeva ca ar fi posibila cu acordul expres al partilor. Adica a mea a paratului. Trebuie sa imi dau eu acordul sau avocatul o face in locul meu. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act ContSters451312 ContSters451312 Buna seara sint intr-un proces pt anularea unui act de donatie. In chemarea in judecata este mentionat faptul ca donatorul nu ar fi avut discernamant atunci ... (vezi toată discuția)
Atacarea donatiei Miculescu Sorin Miculescu Sorin Parintii mi-au donat un apartament cu uzufruct viager fara alta conditii si as vrea sa stiu daca mai pot sa mi-l ia inapoi daca eu nu sint de acord (vezi toată discuția)
Bună ziua, in 2015 am primit de la mătușa mea apartamentul ... florentinavranceanu02@gmail.com florentinavranceanu02@gmail.com Bună ziua, in2015 am primit de la mătușa mea apartamentul prin donație cu uzufruct viager fără sarcinii ,totul a fost bine pana acum câteva luni de ... (vezi toată discuția)