avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se aplica poprirea
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se aplica poprirea

Buna ziua, am o nelamurire in ceea ce priveste poprirea.
Am o poprire pusa pe salariu si sunt angajat cu 4 ore si 870 lei brut pe luna.
De cand am poprirea pusa, mi s-a oprit cate 250 de lei in fiecare luna ceea ce mi se pare cam mult.
As vrea sa stiu daca in aceste conditii poprirea este aplicata corect.
De asemenea, art 729 alineatul 3 spune ca poprirea se poate aplica doar asupra partii care depaseste jumatate din cuantumul salariului minim net pe economie. Se poate aplica acest articol in cazul meu?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Despre poprire pe salariu mai mic decat minimul pe economie Cristina-elena23 Cristina-elena23 Buna ziua.Am niste nelamuriri in ceea ce priveste o poprire pe salariu si v-as multumi daca mi-ati putea da niste informatii. Prietenului meu i s-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Poprire contract 2 ore CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Cum interpretez din punct de vedere juridic art 729 din codul civil la un ctr de 2 ore? 3)Veniturile din munca sau orice alte sume ce se platesc periodic ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar vrani vrani Am salar minim pe economie si lucrez 4 ore pe zi !Patronul a fost instiintat ca mi se va pune poprire pe salar. Cat imi poate lua din salar ? Imi ramane ... (vezi toată discuția)