avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Buna ziua!In anul 2013 am achizitionat impreuna cu sotul meu un apartament prin "prima casa".Creditul facut pe 25 de ani la BRD are o clauza ca dupa 5 ani putem vinde apartamentul.Intre timp noi am divortat si plateam amandoi amiabil jumate cu jumate rata.La alta banca Raiff avem un credit de nevoi pers pentru care la fel plateam amiabil jumate -jumate rata.In momentul de fata eu nu mai pot plati jumatatea mea (asa cum ne-am inteles amiabil ) iar el nu poate sa acopere toata rata de 1800 ron la banca Raiff,la creditul de nevoi personale.Deja sunt intarzieri de 60 de zile.La acest credit el este imprumutat iar eu codebitor,iar acest credit se stinge in conditii normale in dec 2020.Intrebarea mea este:
Daca ne executa poprire se poate face si pe apartament (Acesta este singurul bun imobil pe care il detinem.)sau se vor face popriri numai pe salarii?
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2017
Aura Daniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aura Daniela , utilizator 14:27, 21 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu,nu exista alta ipoteca pe imobil.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dare in plata LUCAT LUCAT Buna ziua. Va rog cu un raspuns la urmatoarea speta: credit bancar cu doi imprumutati, garantat cu o locuinta ai carei coproprietari sunt doar cei doi ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la credit de nevoi personale iliana105 iliana105 Buna seara,am si eu o intrebare la toti cei care stiu sa imi raspunda:fratele meu vrea sa faca un credit de nevoi personale cu valoare ipotecara la BCR ,insa ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale cu ipoteca ! MariaCN MariaCN Buna ziua, In anul 2008 am contractat un credit de nevoi persoanel cu ipoteca, pentru a ajuta o persoana. Aceasta persoana a ipotecat casa pt acest credit. ... (vezi toată discuția)