avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Angajații Casei de Pensii, refuză aplicarea ART. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Angajații Casei de Pensii, refuză aplicarea ART. 729, ALIN (3), în cazul urmăririi silite a unei pensii de 526 lei, care este sub 50% din salariul minim net.

Ce este de făcut când funcționarii statului de la Casa de Pensii, refuză să aplice LIMITELE URMĂRII VENITURILOR BĂNEȘTI, reglementate de Codul de procedura civilă prin art. 729, alin. (3) ??

Aceștia amenință pensionarul, că-i va fi indisponibilizată lunar suma de 50% din pensia de doar 526 lei`!!

Chiar directorul adjunct a Casei de Pensii, încearcă să dea vina pe executorul judecătoresc, deși executorul nu a precizat și nu a insistat să nu se țină cont de limitele urmăririi veniturilor bănești de la art. 729.

Care sunt procedurile legale împotriva CJPP ca instituție`?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:09, 9 Ianuarie 2018
Nu are nimeni nici o părere la această speță`??
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine comite abuz în serviciu, executorul judecătoresc, sau casa locală de pensii`? - cui trebuie făcută plângerea penală pentru prejudicii în dauna persoanei`?? Dapix Dapix Angajații Casei de Pensii, refuză aplicarea ART. 729, ALIN (3), în cazul urmăririi silite a unei pensii de 526 lei, care este sub 50% din salariul minim ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu Alexpascaliu Alexpascaliu Buna ziua, din luna septembrie mi sa pus o Proprire salariu , mi se ia 50 la suta din salariu cand mi intra salariu de la angajator, mereu mi sa oprit ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie boală (gr iii) Nilmarcu Nilmarcu Bună ziua, este legal să mi se pună Poprire pe pensia de boală gr III (770 lei) de către Provident (IFN) ? Mulțumesc. (vezi toată discuția)