avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poprire pensie boală (Gr III)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poprire pensie boală (Gr III)

Bună ziua, este legal să mi se pună Poprire pe pensia de boală gr III (770 lei) de către Provident (IFN) ? Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
Nilmarcu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:38, 11 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este legală poprirea oricărei pensii. Nu contează că e de boală și ce grad de încadrare are pensionarul
Doar că poprirea trebuie făcută respectând limitele urmăririi veniturilor bănești, reglementate prin art. 729 Cod procedură civilă.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! sunt pensionar de boala grad iii cu pensie de 800 ... adriannairda adriannairda Buna ziua ! Sunt pensionar de boala grad III cu pensie de 800 ron pe luna pe care o ridic de pe card. Am o poprire impusa de executor judecatoresc in urma unui ... (vezi toată discuția)
Angajații casei de pensii, refuză aplicarea art. 729, alin (3), în cazul urmăririi silite a unei pensii de 526 lei, care este sub 50% din salariul minim net. Dapix Dapix Ce este de făcut când funcționarii statului de la Casa de Pensii, refuză să aplice LIMITELE URMĂRII VENITURILOR BĂNEȘTI, reglementate de Codul de ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie minima alialex alialex Bună ziua, Soțul meu este pensionar (pe caz de boală) cu un venit de 800 lei format di 256 lei pensie și 544 indemnizație socială. Are o poprire la ... (vezi toată discuția)