avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Fond

Cât poate dura un proces în stadiu fond ?
Un dosar penal poate dura intre 6 luni si 2 ani in medie. Ca si faza de judecata, depinde de instanta la care se afla si de complexitatea acestuia...intre 2-3 luni si 1 an, sa spunem, in medie.
Depinde de complexitate si de procedura urmata, se poate merge in procedura de recunoastere a invinuirii, care se poate judeca si la un termen sau se poate merge in procedura judecarii cauzelor prin administrare de probatorii, care poate dura si cativa ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare furt Borza Borza Buna . Instrmentarea unui dosar cu obiect furt calificat cat poate dura? Pot sa ma interesez de stadiul dosarului? Agentul de politie este obligat sa imi ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - suspendare permis morarucatalin morarucatalin buna ziua .sunt catalin si sunt din bacau ,si in agust 2014 am fost oprit de un echipaj de politie rutiera in deva ,si la testarea alcolemiei mia iesit ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan sau pe lângă volan Nnnegru Nnnegru Am condus sub influenta alcoolului 300 metrii ..Din spatele blocului pana în fata blocului unde locuiesc, nu am făcut accident ,nu am rănit nici o persoana ... (vezi toată discuția)