avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sesizari
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sesizari

Buna ziua. Zilele trecute am cumparat o masina de spalat la mana a doua . De la cineva care chipurile se ocupa cu asa ceva . Am ajuns acasa ,masina are ceva probleme ,omul nici nu mi-o repara nici nu mi-o schimba. Am inregistrat convorbirile cu el . Intrebarea mea e ,ce pot sa fac . Activitatea pe care o desfasoara nu e legala,nu are documente pe ce face el acolo . Sunt aproape sigura ca banii nu ii mai recuperez dar totusi ce pot face? Unde-l pot reclama? Inregistrarile telefonice constituie proba in instanta ? Nu am mers singura sa iau masina deci am si martor . Ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:23, 21 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mai greu ... si totusi care ar fi posibilitatile ? Ce as putea sa fac?
Atat timp cat este produs utilizat,cat dv nu detineti document care sa ateste starea tehnica la preluarea bunului este dificil sa solutionati astfel de spete
Este problematica distincta activitatea petrsoanei si starea tehnica a bunului achizitionat de dv,nu ati fost obligata singura ati materializat interesul de a achizitiona masina de spalat in starea tehnica pe care ati constatat-o inclusiv cu martorul dv...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie automobil second hand george034 george034 Buna ziua, In cazul in care am cumparat o masina de ocazie de la un vanzator profesionist si am descoperit mai tarziu un defect ce necesita reparatii, cine ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat Marian97 Marian97 buna ziua, la sfarsitul anului 2017 am vb cu un var sa imi aduca o masina din afara pe care mi-a si aratato, i-am dat bani ceruti suma de 1950 euro de fata cu ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa tincaflavius909 tincaflavius909 Buna seara! Am vandut un telefon mobil pe un site de anunturi online. Telefonul era intr-o stare foarte buna,dat find ca este un telefon de 2-3 ani. Am sunat ... (vezi toată discuția)