avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... daca declaratiile martorilor trebuie luate in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

daca declaratiile martorilor trebuie luate in considerare de instanta,intr-un proces civil?

Am construit in urma cu 3 ani si jumatate un adapost de lemne.Dovedesc asta cu declaratiile celor ce au construit adopostul.Cer instantei sa-mi anuleze amenda pe motiv de prescriptie.Ce sanse am sa-mi fie acceptati martorii ?
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2017
bobota viorel, utilizator
Cel mai recent răspuns: bobota viorel , utilizator 15:55, 22 Decembrie 2017
Aveti sanse sa audiati martorii dar depinde si ce anume vreti sa dovediti si cum va faceti apararile si cum va aprecia instanta.
vreau sa dovedesc ca am construit in anul 2014 in vderea prescrierii dreptului de a fi sanctionat pe L50 /91
Va multumesc pt.raspuns....poate dupa precizarile facute mai vine unul.. .Sarbatori de iarna curate si binecuvantate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez amenda contraventionala platita? doberv doberv daca inaintez contestatie impotriva unui p-v de contraventie dar ca sa fiu sigur platesc si amenda (ca sa platesc jumatate) trebuie sa cer restituirea prin ... (vezi toată discuția)
Plangere împotriva judecatorului viorelv viorelv Se pot cere înregistrările ședinței de judecata unde se poate auzi declaratia unui martor în care spune un anumit lucru iar după aproximativ 10 min. ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda si suspendare permis dritaS dritaS Buna seara Azi apropiindu-ma de o intersectie semaforizata cu trei directii de mers (incadrare) m-am incadrat pe banda 2 directia inainte,din neatentia mea nu ... (vezi toată discuția)