avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cai de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cai de atac

daca in urma unui apel facut de anaf la tribunalul vaslui , s-a schimbat total hotararea de la judecatorie care era transformata o amenda de 33000 lei in avertisment ca si admis apelul facut de cei de la anaf, se mai poate ataca aceasta hotarare ? astept rasp dvs
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:36, 27 Ianuarie 2018
mentionez ca au admis apelul facut de anaf si au schimbat hotararea total , respingand plangerea impotriva procesului verbal de contraventie
Deci altceva nu se poate face....amenda e de 33000 lei , avand in vedere ca nu am venituri in romania ...ce pot face?
In principiu, daca hotararea pronuntata este definitiva, nu se mai poate face mai nimic, insa daca spuneti ca nu aveti bunuri sau venituri in romania, atunci nu puteti fi executat silit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare hotarare Sebiano Sebiano daca in urma unui apel facut de anaf impotriva unei hotarari de fond (prin care o amenda contraventionala s-a transformat in avertisment) s-a schimbat total ... (vezi toată discuția)
Urmatoarea cale de atac dupa apel in tribunal ? tot60 tot60 Buna ziua! Fiind in contradictoriu cu Politia Locala Vaslui, pentru o amenda contraventionala intocmita in mod defectuos,( precum ca as fi incalcat Art. 5, ... (vezi toată discuția)
Amendă + suspendarea permisului cgog cgog Bună, Am fost sancționat cu o amenda de 4 puncte 590 lei și mi s-a suspendat permisul pt depășire prin loc nepermis. Am contestat sancțiunea deoarece ... (vezi toată discuția)