avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urmatoarea cale de atac dupa Apel in Tribunal ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urmatoarea cale de atac dupa Apel in Tribunal ?

Buna ziua! Fiind in contradictoriu cu Politia Locala Vaslui, pentru o amenda contraventionala intocmita in mod defectuos,( precum ca as fi incalcat Art. 5, pct.4 /HCL2009). Am facut plangere in judecatorie, mi- sa admis plangerea si am primit o hotarare favorabila. Consilierul juridic al lor, a facut apel in Tribunal, fara a aduce alte probe, unde judecandu-se, mi-au schimbat sentinta in ''avertisment''. Doresc sa atac aceasta sentinta intrucat este nedreapta si doresc sa se mentina hotararea data in judecatorie. Va rog sa ma indrumati pentru urmatorii pasi si sa-mi spuneti daca trebuie achitata o taxa de timbru judiciar . Va multumesc foarte frumos !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:55, 26 Octombrie 2016
Buna ziua,
Din pacate aceste spete nu au alta cale de atac.
Va trebui sa acceptati decizia tribunalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac Sebiano Sebiano daca in urma unui apel facut de anaf la tribunalul vaslui , s-a schimbat total hotararea de la judecatorie care era transformata o amenda de 33000 lei in ... (vezi toată discuția)
Cand este definitiva sentinta pronuntata de tribunal? la judecatorie am obtinut anularea pv ,dar IPJ a depus recurs cerand: sa se respinga plangerea mea si sa se mentina Pv de constatare si sanctionare a ... (vezi toată discuția)
Hotarari definitive ori irevocabile in materie contraventionala? spown1972 spown1972 Buna ziua! Senzatia ca sintagma “sa-ti demonstrezi nevinovatia” a devenit o stare de fapt in tarisoara noastra, iar drepturile fundamentale, doar vorbe-n ... (vezi toată discuția)