avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Recunoastere Diploma de Asistent medical de ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Recunoastere Diploma de Asistent medical de balneofiziokinetoterapie si recuperare

Buna seara,
avand in vedere ca am diploma de Asistent medical de balneofiziokinetoterapie si recuperare emis in anul 2017 vreu sa-l recunosc in Italia.
Din punct de vedere actelor mi se cere un atestat conform legislatie europeana in particular corespondent la directiva 2005/36/ce si nu am primit informatii sigure despre ce este echivalentul in Romania si cine il poate emite.
Voi ce parerea aveti?
Asteptam ajutorul Dumneavoastra.
Va multumesc.
Oana
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 12:47, 24 Aprilie 2018
Trebuie sa luati legatutra cu scola ce va emis diploma in Romania si sa cereti ca diploma sa va fie accreditata conform legislatiei europene avand in vedere ca facem parte din aceasta Uniune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)
A obtinut cineva adeverinta de atestare conform ordinului mjlc nr. 606/2010? dana13 dana13 A obtinut cineva o atestare de la minister pentru consilier juridic? Ce acte cer si in ce termen elibereaza adeverinta? Multumesc. (vezi toată discuția)
Asistent social evasinai evasinai Buna ziua, Imi poate spune cineva ce studii trebuie sa aiba un asistent social ? Sau unde pot cauta informatii? va multzumesc (vezi toată discuția)