avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata TVA pentru Google Adsense
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata TVA pentru Google Adsense

Buna ziua. Am cateva siteuri pe care rulez bannere de la Google Adsense ca si persoana fizica (Nu ca si PFA). Castigurile, care uneori intr-un an au depasit plafonul de TVA din Romania, am declarat prin Declaratia 201, am si platit impozitul de venit pentru ele la timp.

Intrebarea mea este, trebuia sa platesc si TVA pentru veniturile cand am depasit plafonul de 220.00 de lei? Din cate stiu Google plateste TVA-ul in Irlanda si pentru cei din Romania.

Trebuia sa ma inregistrez in VIES pentru astfel de castiguri? Daca nu am facut ce se intampla? Pana acuma cativa ani buni am depus Declaratia 201, si am si platit impozit, nu a contestat nimeni metoda asta.

Alte discuții în legătură

Pfa siteuri de lifestyle pe care rulez google adsense BBalint BBalint Buna ziua. Ma ocup cu siteuri de lifestyle, pe care rulez Google Adsense. Pana anul acesta castigurile din Adsense am declarat prin Declaratia 201, dar mi-a ... (vezi toată discuția)
Tva incasari google adsense ionescugg ionescugg Salutare, Acum am observat ca anul trecut am depasit cota pentru inregistrare ca platitor de TVA (eu sunt persoana fizica - nu sunt autorizat). Am avut ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri din adsense + alte siteuri demonel demonel 1. sunt proprietarul catorva zeci de siteuri pe care rulez google adsense. problema e cam asa - eu nu mai am cont la ei si pe siteuri rulez acum conturile ... (vezi toată discuția)