avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA siteuri de lifestyle pe care rulez Google Adsense
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA siteuri de lifestyle pe care rulez Google Adsense

Buna ziua. Ma ocup cu siteuri de lifestyle, pe care rulez Google Adsense. Pana anul acesta castigurile din Adsense am declarat prin Declaratia 201, dar mi-a zis cineva ca daca primesc in fiecare luna bani prin Adsense, atunci asta inseamna deja activitate economica, deci trebuie sa declar veniturile prin PFA sau SRL. Eu am un PFA, si acuma vreau sa trec castigurile pe PFA.

In contum meu de Adsense pot sa modific plata pe contul bancar deschis pentru PFA, insa in desfasuratorul de Chintanta de plata care imi da Adsense-ul o sa apara doar numele de PFA, si adresa. Nu pot sa trec si CUI-ul.
Este cumva o problema daca doar pe factura o sa apara CUI-ul meu, si pe chitanta de plata dupa care facturez apare doar numele de PFA si adresa respectiva?
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Tiberiu Cazacioc MEDIASPIN SRL , Consultant proprietate industriala 15:17, 30 Decembrie 2017
Recomand Luiza Danieliuc. LINK SmartAdvisors. [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva pentru google adsense BBalint BBalint Buna ziua. Am cateva siteuri pe care rulez bannere de la Google Adsense ca si persoana fizica (Nu ca si PFA). Castigurile, care uneori intr-un an au depasit ... (vezi toată discuția)
La un eventual control de la anaf se vor uita si la cont online? BBalint BBalint Salut. Am avut castiguri cu Adsense din 2014 , pe care pana acuma am declarat cu Declaratia 201, dar am inteles ca e mult mai bine sa facturez pe PFA, fiind un ... (vezi toată discuția)
Declaratie pentru venituri din strainatate BBalint BBalint Am si eu o intrebare referitor la Adsense. Am un PFA pentru siteurile mele, si am si Adsense la care nu m-am inscris ca si PFA ci ca si persoana ... (vezi toată discuția)